Op zoek naar Toet Toet Auto’s? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben de complete collectie van Toet Toet auto’s voor je verzameld tegen de scherpste prijs. Bekijk daarom snel de gehele collectie van VTech Toet Toet auto’s, gebouwen en extra wegdelen.

Sint_BannerSint

Bekijk als
 • Vtech Toet Toet Auto Super Stuntpark

  Vtech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark

  59,99

  VTech Toet Toet Auto Super Stuntpark – Speelset. Deze set is wel heel erg uitgebreid. Maak gebruik van verschillende loopjes en jumps en ga over de magische sensoren. Te gebruiken met alle toet toet auto’s en speelsets. Breid bijvoorbeeld uit met de Lanceer en racebaan van Toet Toet Auto’s.

  Wie is er het snelste beneden? Speel met 2 Toet Toet Auto’s tegelijk van de lanceerplatform.

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Centraal Station

  Toet Toet Auto’s Centraal Station

  42,99

  Kijk hoe Timothy Trein met zijn wagon over de wegdelen rijdt om de lading op te halen bij het laaddepot en te lossen bij de windmolen. Open en sluit de slagbomen, rijd over de kantelbrug en til de lading op met de kraan. De voertuigen reageren op de 4 Magische Sensors met vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes, grappige geluiden en meer! Inclusief Timothy Trein & Wagon (met motor).

  – Allemaal instappen!

  – Kijk hoe Timothy Trein met zijn wagon over de wegdelen rijdt om de lading op te halen bij het laaddepot en te lossen bij de windmolen

  – Open en sluit de slagbomen, rijd over de kantelbrug en til de lading op met de kraan

  – Met 4 Magische Sensors die vrolijke reacties activeren

  – Maak creatieve combinaties en verbind het Centraal Station met andere Toet Toet Auto’s speelsets

  – Inclusief Timothy Trein & Wagon (met motor):

  – 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes

  – Druk op de actie-toets om de bel te bewegen

  – Stevig en duurzaam design

  – Automatische uitschakeling

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Bart Brandweer

  Toet Toet Auto’s Bart Brandweer

  8,99

  Vtech ToetToet Auto – Bart Brandweer

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg de brandweer en hoor grappige geluiden en muziek. Kom mee en ga samen met Bram Brandweer de brand blussen! Verzamel alle voertuigen uit de Toet Toet Auto’s collectie en gebruik ze samen met de Toet Toet speelsets!

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Amir Ambulance

  VTech Toet Toet Auto’s Amir Ambulance

  8,99

  Vtech ToetToet Auto: Amir Ambulance

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets en de actietoets om de achterklep te openen of geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kom mee en ga samen op pad met Amir Ambulance!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Garage

  VTech Toet Toet Auto’s Garage

  59,55

  Laten we de Toet Toet Auto’s parkeren bij de VTech Toet Toet Auto’s Garage!

  Een interactieve garage heeft een wasstraat, een benzinepomp en een lift. Tijdens het spelen leer je vanalles over verkeersveiligheid en het weer. De garage herkent alle autootjes uit de Toet Toet Auto’s collectie. Rijd met de takelwagen door de wasstraat en stop bij de winkel en het tankstation. Luister naar de grappige zinnetjes en verschillende gezongen liedjes.
  De echte geluiden, knipperende lichtjes en gezongen liedjes in de garage zorgen voor urenlang speel- en leerplezier!

  Inclusief Tim Takelwagen!

  Inhoud van de Doos:
  • De VTech Toet Toet Auto’s Garage
  • Twee spiraalvormige rijbanen
  • Eén winkel
  • Eén verkeerslicht
  • Tim Takelwagen
  • Eén steun
  • Drie helikopterplatform-onderdelen
  • De handleiding

  Kenmerken van de VTech Toet Toet Auto’s Garage:
  • Kleintjes ontwikkelen taalvaardigheden en motorische vaardigen
  • De zintuigen worden geprikkeld tijdens het spelen met de VTech Toet Toet Auto’s Garage
  • 6 melodietjes
  • 3 gezongen liedjes door de VTecht Toet Toet Auto’s Garage
  • 3 gezonden liesjes door Tim Takelwagen
  • Stevig en duurzaam design
  • Inclusief 3 AA batterijen
  • Automatische uitschakeling

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Harvey Helicopter

  VTech Toet Toet Auto’s Harvey Helikopter

  8,99

  Vtech ToetToet Auto: Harvey Helikopter

  Vliegen en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets en de actietoets om de haak te laten bewegen of geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kom mee en ga samen op pad met Harvey Helikopter!

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Owen Auto

  VTech Toet Toet Auto’s Owen Auto

  8,99

  Vtech ToetToet auto: Owen auto

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets en de actietoets om de spoiler te laten bewegen of geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kom mee en ga samen op pad met Owen Auto!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Vliegveld

  VTech Toet Toet Auto’s Vliegveld

  24,99

  Vlieg mee en ga op avontuur met VTech Toet Toet Auto’s Vliegveld! Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Stop bij het tankstation, open de slagboom en draai de windmeter. Met 6 Magische Sensoren die door de Toet Toet Auto’s voertuigen worden herkend. Inclusief Vince Vliegtuig. Het VTech Toet Toet Vliegveld werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Ronnie Raceauto

  VTech Toet Toet Auto’s Ronnie Raceauto

  8,99

  Vtech ToetToet Auto: Ronnie auto

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets en de actietoets om de spoiler te laten bewegen of geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kom mee en ga samen op pad met Ronnie Raceauto!

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto's Tygo Takelwagen

  VTech Toet Toet Auto’s Tygo Takelwagen

  8,99

  Vtech ToetToet Auto: Tygo Takelwagen

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets en de actietoets om de haak te laten bewegen of geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kom mee en ga samen op pad met Tygo Takelwagen!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto’s met Wegdelen

  19,99 17,80

  Bouw je eigen VTech Toet Toet Auto’s Brug en wegdelen.

  Maak te gekke combinaties met de onderdelen om verschillende hoogteniveaus te creëren. Rij met de diverse Toet Toet Auto’s over de Magische Sensors heen en activeer vrolijke reacties en muziekjes. De set is gemakkelijk te koppelen aan bestaande sets van Toet Toet auto.

  Geschikt voor alle bestaande Toet Toet Auto’s.

   

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Brandweerkazerne

  VTech Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne

  21,99

  Laten we de brand gaan blussen! Rinkel het alarm, draai de brandkraan en gebruik de lanceerder om de voertuigen naar beneden te laten rijden. Dit is de geheel nieuwe versie, inclusief Bram Brandweer. Met Magische Sensor herkenning. De Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Treinstation

  VTech Toet Toet Auto’s Treinstation

  64,99

  Allemaal instappen, daar gaan we! Tineke Trein rijdt vanzelf door het treinstation. Inclusief 4 meter aan spoorwegdelen om verschillende combinaties te maken. Het treinstation bevat drie interactieve toetsen die kleintjes laten kennismaken met kleuren en drie vreemde talen. Met Magische Sensor herkenning. Word geleverd inclusief Tineke de Trein. Het Toet Toet Auto’s Treinstation werkt op twee AAA-batterijen (inclusief), de trein op drie AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Garage XL

  VTech Toet Toet Auto’s Garage XL

  42,99

  Rijd met Tim Takelwagen of andere voertuigen (apart verkrijgbaar) in de lift van de Vtech Toet Toet Auto’s Garage en stop op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal. Druk op de knipperende toetsen van de garage voor vrolijke zinnetjes en muziek én leer kleuren en eenvoudige verkeersregels. Beweeg de voertuigen over de 9 Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties.Verbind de garage met andere speelsets en bouw je eigen Toet Toet Auto’s stad!

  Leer alles over het verkeer en de verschillende voertuigen. Maak te gekke combinaties! Met Magische Sensors voor volop interactief speel- en leerplezier.

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto’s Politiebureau

  32,99 29,95

  Vang de boeven en stop ze in de gevangenis! Druk op het alarm om de voertuigen naar beneden te laten rijden en draai de rotonde om de voertuigen rond te laten draaien. Beweeg de voertuigen over de Magische Sensors en luister naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Inclusief Piet Politie. Met Magische Sensor herkenning. Toet Toet Auto’s, de wereld waar de dreumes de baas is! Het Toet Toet Auto’s Politiebureau werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding

Resultaat 1–32 van de 72 resultaten wordt getoond