Op zoek naar Toet Toet Auto's? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben de complete collectie van Toet Toet auto's voor je verzameld tegen de scherpste prijs. Bekijk daarom snel de gehele collectie van VTech Toet Toet auto's, gebouwen en extra wegdelen.

banner_homepage

Bekijk als
 • Vtech Toet Toet Auto’s met Wegdelen

  19,99 17,80

  Bouw je eigen VTech Toet Toet Auto’s Brug en wegdelen.

  Maak te gekke combinaties met de onderdelen om verschillende hoogteniveaus te creëren. Rij met de diverse Toet Toet Auto’s over de Magische Sensors heen en activeer vrolijke reacties en muziekjes. De set is gemakkelijk te koppelen aan bestaande sets van Toet Toet auto.

  Geschikt voor alle bestaande Toet Toet Auto’s.

   

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Super Stuntpark

  Vtech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark

  59,99

  VTech Toet Toet Auto Super Stuntpark – Speelset. Deze set is wel heel erg uitgebreid. Maak gebruik van verschillende loopjes en jumps en ga over de magische sensoren. Te gebruiken met alle toet toet auto’s en speelsets. Breid bijvoorbeeld uit met de Lanceer en racebaan van Toet Toet Auto’s.

  Wie is er het snelste beneden? Speel met 2 Toet Toet Auto’s tegelijk van de lanceerplatform.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Brandweerkazerne

  VTech Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne

  21,99

  Laten we de brand gaan blussen! Rinkel het alarm, draai de brandkraan en gebruik de lanceerder om de voertuigen naar beneden te laten rijden. Dit is de geheel nieuwe versie, inclusief Bram Brandweer. Met Magische Sensor herkenning. De Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Vliegveld

  VTech Toet Toet Auto’s Vliegveld

  24,99

  Vlieg mee en ga op avontuur met VTech Toet Toet Auto’s Vliegveld! Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Stop bij het tankstation, open de slagboom en draai de windmeter. Met 6 Magische Sensoren die door de Toet Toet Auto’s voertuigen worden herkend. Inclusief Vince Vliegtuig. Het VTech Toet Toet Vliegveld werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Treinstation

  VTech Toet Toet Auto’s Treinstation

  64,99

  Allemaal instappen, daar gaan we! Tineke Trein rijdt vanzelf door het treinstation. Inclusief 4 meter aan spoorwegdelen om verschillende combinaties te maken. Het treinstation bevat drie interactieve toetsen die kleintjes laten kennismaken met kleuren en drie vreemde talen. Met Magische Sensor herkenning. Word geleverd inclusief Tineke de Trein. Het Toet Toet Auto’s Treinstation werkt op twee AAA-batterijen (inclusief), de trein op drie AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Garage XL

  VTech Toet Toet Auto’s Garage XL

  42,99

  Rijd met Tim Takelwagen of andere voertuigen (apart verkrijgbaar) in de lift van de Vtech Toet Toet Auto’s Garage en stop op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal. Druk op de knipperende toetsen van de garage voor vrolijke zinnetjes en muziek én leer kleuren en eenvoudige verkeersregels. Beweeg de voertuigen over de 9 Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties.Verbind de garage met andere speelsets en bouw je eigen Toet Toet Auto’s stad!

  Leer alles over het verkeer en de verschillende voertuigen. Maak te gekke combinaties! Met Magische Sensors voor volop interactief speel- en leerplezier.

  Bekijk aanbieding
 • VTech Toet Toet Auto’s Politiebureau

  32,99 29,95

  Vang de boeven en stop ze in de gevangenis! Druk op het alarm om de voertuigen naar beneden te laten rijden en draai de rotonde om de voertuigen rond te laten draaien. Beweeg de voertuigen over de Magische Sensors en luister naar de grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Inclusief Piet Politie. Met Magische Sensor herkenning. Toet Toet Auto’s, de wereld waar de dreumes de baas is! Het Toet Toet Auto’s Politiebureau werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Wegdelen Deluxe

  VTech Toet Toet Auto’s Wegdelen Deluxe

  16,95

  Luxe wegdelenset voor eindeloos speelplezier! Met 30 speelstukken. Met meerdere Magische Sensors die worden herkend door de Toet Toet Auto’s voertuigen. Leer alles over het verkeer en de verschillende voertuigen. Maak te gekke combinaties met de 30 verwisselbare wegdelen! Met Magische Sensors voor volop interactief speel-en leerplezier. Toet Toet Auto’s, de wereld waar de dreumes de baas is!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Pim RC Politie

  Vtech Toet Toet Auto’s Pim RC Politie

  19,99

  Zet de achtervolging in met Pim Politie en vang de boeven! Gebruik de afstandsbediening om de politieauto te besturen of beweeg de politieauto en hoor grappige geluiden en muziek. Druk op de knipperende gezichtstoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen.

  – Zet de achtervolging in met Pim Politie en vang de boeven!
  – 2 speelstanden: gebruik de afstandsbediening om de politieauto te besturen of beweeg de politieauto en hoor grappige geluiden en muziek
  – Druk op de knipperende gezichtstoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen
  – Leer woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels
  – Te gebruiken met het Super RC Racecircuit (apart verkrijgbaar) en op een gladde, vlakke ondergrond
  – Herkent de Magische Sensors van de Toet Toet Auto’s speelsets
  – 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
  – Stevig en duurzaam design
  – Automatische uitschakeling.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Valentijn Vliegtuig

  Vtech Toet Toet Auto’s Valentijn Vliegtuig

  10,99

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezich ttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg het vliegtuig en hoor grappige geluiden en muziek. Kom mee en vlieg samen met Valentijn Vliegtuig boven de wolken!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Motorfiets

  Vtech Toet Toet Auto’s Motorfiets

  10,99

  Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg de motorfiets en hoor grappige geluiden en muziek. Kom mee en ga samen met Mike Motorfiets toeren!

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto 2 in 1 Vrachtvliegtuig

  Vtech Toet Toet Auto’s 2 in 1 Vrachtvliegtuig

  24,99

  Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. Met 2 Magische Sensors die vrolijke reacties activeren wanneer Vince Vliegtuig of een andere Toet Toet Auto (apart verkrijgbaar) eroverheen rijdt. De vele beweegbare onderdelen bevorderen de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en moedigen het spelen van rollenspellen aan

  Verbind het 2 in 1 Vrachtvliegtuig met andere speelsets voor nog meer speelplezier

  • Inclusief Vince Vliegtuig:
  • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
  • Stevig en duurzaam design
  • Automatische uitschakeling
  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Hot Rod

  Vtech Toet Toet Auto’s Hot Rod

  9,99

  Kom mee en zet je schrap voor een wilde rit met Hennie Hot Rod! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg de hot rod en hoor grappige geluiden en muziek. De auto is te gebruiken met de diverse Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Monster Truck

  Vtech Toet Toet Auto’s Monster Truck

  9,99

  Kom mee en geef een te gekke show met Milan Monster truck! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg de monster truck en hoor grappige geluiden en muziek. De auto is te gebruiken met de diverse Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Ruimtestation

  Vtech Toet Toet Auto’s Ruimtestation

  34,99

  De VTech Toet Toet Auto Ruimtestation is klaar voor vertrek! 3-2-1 opstijgen!

  Plaats Ruben Ruimteschip of een ander Toet Toet Auto’s voertuig in de racket en beweeg de hendel omlaag om ze naar de ruimte te schieten. Draai de ster om het ruimteschip te laten ‘vliegen’ of beweeg de zon en zie alle planeten ronddraaien.
  Beweeg de voertuigen over de 5 Magische Sensoren en luister naar de vrolijke reacties. Het ruimtestation kun je gemakkelijk met andere Toet Toet Auto’s speelsets verbinden voor nog meer speelplezier.
  Het ruimtestation bevat verschillende elementen die de fantasie prikkelen en de motorische vaardigheden bevorderen.

  Inclusief Ruben Ruimteschip

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto 2 in 1 Loopwagen

  Vtech Toet Toet Auto’s 2 in 1 Loopwagen

  49,95

  VTech Toet Toet Auto 2 in 1 Loopwagen – Multifunctionele Loopwagen

  Te gebruiken als loopwagen voor je kind en ook nog eens om te bouwen tot echte Toet Toet Auto speelset.
  Deze 2 in 1 Toet Toet Auto van vtech is het ideale cadeau.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto Lanceer en racebaan

  Vtech Toet Toet Auto’s Lanceer- & Racebaan

  21,95

  Start de race Race met Raf Raceauto over de lanceer- & racebaan. Maak combinaties en neem het op tegen andere Toet Toet Auto’s voertuigenin een spannende race. Gebruik de lanceerder om de voertuigen naar beneden te laten rijden en luister naar de vrolijke reacties. Verbind de wegdelen op verschillende manieren met elkaar en bouw drie stoere lanceer- en racebanen.

  Bekijk aanbieding
 • Vtech Toet Toet Auto’s Brandweerwagen

  24,99 21,95

  Laten we de brand gaan blussen met de VTech Toet Toet Auto’s Brandweer! De brandweerwagen bevat vele beweegbare onderdelen die de ontwikkeling van de motorische vaardigheden stimuleren. Inclusief Ans Ambulance. Met Magische Sensor herkenning.

  Bekijk aanbieding

1–32 van 61 resultaten